به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله درویشامیری در چهارمین جلسه کارگروه اشتغال استان زنجان، افزود: باید زیرساخت های توسعه اشتغال را استان ایجاد و توقیت شود و فرصت های شغلی موجود حفظ شده و برنامه ریزی گسترده برای ایجاد فرصت های شغلی جدید صورت گیرد.
وی با بیان اینکه استان زنجان در بخش خدمات، کمترین تعداد شاغلان را دارد، ادامه داد: در کارگروه اشتغال باید برای بخش خدمات و جذب نیروی کار برنامه ریزی شده و برنامه های کارشناسی در این زمینه تدوین شود.
درویش امیری افزود: در بخش خدمات ظرفیت خوبی برای ایجاد اشتغال داریم و برای توسعه اشتغال در این بخش باید نگاه جانمع و دقیق شود و چالشه ای موجود در زیمنه توعه اشتغال در حوزه خدمات استان شناساسیی و رفع شود.
استاندارز نجان گفت: وضعیت اشتغال استان در بخش خصوصی ۸۵.۳ درصد و عمومی ۱۴.۷ درصد بوده و این میزان مطلوب است و باید این مطلب را به جویندههای کار تفهیم کنیم که کار کردن فقط بهره مندی از شغل اداری نیست و اشتغال در نظام اداری ما محدود است و جذب نیرو متوقف شده، به همین خاطر باید در بخش خصوصی به دنبال شغل باشند.
درویش امیری افزود: با توجه به بحران آب، چارهای نداریم جز اینکه مشاغل جایگزین را به کشاورزان معرفی کنیم و جهادکشاورزی باید این موضوع را در دستور کار خود قرار دهد؛ چرا که ادامه روند کنونی، استان را با چالش مواجه خواهد کرد. علاوه بر این، باید فرهنگ مهارتآموزی را گسترش دهیم و نیروهای کار خود را ملزم به مهارت آموزی بدانند.
وی ادامه داد: دفاتر کاریابی باید تقویت شود و متعاقب آن، دستگاهها لیست مجوزهای صادره به صورت مستمر را به اداره کار ارسال کنند و در این صورت مهارتآموزی جویندههای کار نیز ارتقا مییابد
درویشامیری با اشاره به وظایف اتاق فکر گردشگری، گفت: دبیر اتاق فکر باید در هر جلسه، اقداماتی را که در راستای ایجاد اشتغال در بخش خدمات انجام داده ارایه دهد.
نظر شما